Vrienden van de Laurentiuskerk

Ruim 200 “vrienden” van de Laurentiuskerk dragen door middel van een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 25,= bij aan de onderhoudskosten. “Vrienden” ontvangen persoonlijk bericht van te organiseren activiteiten. Op de entreeprijs krijgen “vrienden” een aantrekkelijke korting.

Vriend worden

De Stichting Laurentiuskerk Kimswerd is voor een belangrijk deel afhankelijk van bijdragen van “vrienden” van de Laurentiuskerk. Onderhoud en instandhouding vragen jaarlijks een substantieel bedrag.

Als “vriend” ontvangt u persoonlijk uitnodigingen voor de activiteiten en concerten. Op de entreeprijs voor evenementen ontvangt u met uw partner een aantrekkelijke korting. Als u “vriend” wilt worden vul dan onderstaand formulier in.

Ja, ik wil graag vriend worden van de Laurentiuskerk

Hoe wil ik mijn donatie overmaken

De Laurentiuskerk van Kimswerd, een pronkstuk

Reinder Politiek, de schrijver van dit boek leidt al tientallen jaren mensen rond in de kerk. Daarbij vertelt hij niet alleen over de prachtige ornamenten en objecten in de kerk, maar ook over de historie van Kimswerd. Over rituelen rondom het begraven bijvoorbeeld, de riante erfenis van Ida van Tiara, het kistje met de oude munten of over de herkomst van het begrip ‘rijke stinkerds’.

In deze verzameling smakelijk vertelde verhalen is zijn grote kennis over de historie van Kimswerd en de Laurentiuskerk gebundeld.

Prijs: € 29,95

Van mei t/m september is de kerk dagelijks open
voor bezichtiging van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres kerk

Greate Pierwei 11
Kimswerd

E-mail: info@laurentiuskerkkimswerd.nl

Blijf op de hoogte

Secretariaat adres

Greate Pierwei 31
Kimswerd

Tetje Hogenhout-Politiek
Tel. 0517 - 64 17 66