Concerten

Jaarlijks worden er 6 tot 8 hoogwaardige klassieke concerten gehouden in de Laurentiuskerk.

Bijzondere optredens waren er bijvoorbeeld van Emmy Verhey, Carel Kraayenhof met Pablo Dobal, Shunske Sato met Shuann Chai, de Winterreise met Jasper Schweppe en Riko Fukuda, het Stabat Mater met o.a. Gijs van Schoonhoven, Marietta Petkova en Bart van Oort, het Trio 258, Eleonora Pameijer en Ralph Rousseau.

Concert agenda

Trio 258

TRIO 258 bestaat uit pianiste Lestari Scholtes, violist Eduardo Paredes Crespo en cellist Leonard Besseling. Drie bevlogen musici met een rijke kamermuziekhistorie in binnen- en buitenland. 

Wanneer: zondag 17 september
Hoe laat:  15.30 uur

LEES MEER

Femke ijlstra & Celia Garcia

Saxofoniste Femke IJlstra en pianiste Celia Garcia, die samen een prachtige CD “Colores del sur” hebben gemaakt met veel Franse en Spaanse muziek. Het programma van deze CD zullen zij in Kimswerd ten gehore brengen. 

Wanneer: zondag 15 oktober
Hoe laat:  15.30 uur

LEES MEER

Willem Brons

Willem Brons, staat bekend als eminent vertolker van Johann SebasPaan Bach, Ludwig van Beethoven en Frans Schubert. In Kimswerd speelt hij (op verzoek) o.a. de prachtige Sonate D. 960 van Schubert.

Wanneer: zondag 12 november
Hoe laat:  15.30 uur

LEES MEER

Concert reserveren? Vul hieronder uw gegevens in.

Reserveren

Vul hier uw gegevens in om voor een concert te reserveren.

Het is verstandig om (ruim) van tevoren te reserveren.

Betaling is bij aankomst aan de kassa, het is helaas niet mogelijk om te pinnen. Daarom vragen wij u ook om contant en graag zo gepast mogelijk te betalen.

Ik ben "vriend" van de Stichting Laurentiuskerk

1 + 6 =